“Het geeft mij enorm veel energie als mijn cliënten veranderen in “gelukkige” zelfverzekerde mensen.”

De integratieve werkwijze betrekt alle dimensies van de mens: cognitief, emotioneel, lichamelijk, gedragsmatig, sociaal en spiritueel. Dit doe ik met een aanpak op maat. Dat wil zeggen dat het behandelplan van iedere cliënt uniek is en aansluit op jouw unieke kenmerken en elke keer aangescherpt wordt, zodat jij je weer kunt voelen zoals jij dat wilt!

Ook gaat de integratieve werkwijze ervan uit dat de cliënt het vermogen heeft om zichzelf te ontwikkelen en te helen. De sessies in mijn praktijk zijn er dan ook op gericht om jouw zelfhelende vermogen te activeren en het opheffen van eventuele blokkades.

Als je wilt veranderen en het lukt je niet (meer) alleen, dan kan ik je daarbij helpen. Verandering gaat om persoonlijke groei en ontwikkeling en door te leren wie je bent. Ik kan je helpen om de persoon te worden die je wilt zijn.

Wat cliënten zeggen


Dank je wel voor de prettige gesprekken. Jouw persoonlijkheid en professionaliteit hebben gemaakt dat ik me veilig bij je voelde. Je bent open, eerlijk en stelde de juiste vragen en bent daarbij nooit oordelend. 

M. v/d B.

Ik heb mijzelf weer terug gevonden en kan genieten van mezelf en alle mensen om mij heen. Maar ook kan ik op een goede manier afstand nemen van mijn zoon waardoor hij meer mogelijkheden krijgt om zichzelf te ontwikkelen en toch het vertrouwen van onze kant voelt.

C.D.