“Er is voor mij niets boeiender of interessanter

dan het gedrag, denken en vooral voelen

van ons als mens”

Over mij

Mijn naam is Miesche Groot-Hendriks

Ik heb de opleiding HBO maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool van Leiden gedaan. Vervolgens ben ik als maatschappelijk werker gaan werken in verschillende functies als bedrijfs-, school- en algemeen maatschappelijk werker. Na jaren gewerkt te hebben als maatschappelijk werker en coach heb ik in 2019 besloten mijn hart te volgen en mijn eigen praktijk te starten. Echte verdieping verkreeg ik tijdens mijn opleiding Integratieve Counseling aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie (NAP) waar ik in 2019 ben gestart. Dit heeft mijn persoonlijke en professionele groei een enorme boost gegeven. Naast mijn eigen praktijk ben ik ook betrokken bij de NAP als leertherapeut.

Niets menselijks is mij vreemd en ik kijk dan ook nergens meer van op. Mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar de ander maakt mij een betrokken en respectvolle therapeut. Ik kijk ook in de spiegel en daardoor weet ik wat mijn kracht, talent, zwaktes en eigen(aardig)heden zijn.

Mijn belangrijkste levensles is:  je hebt altijd een keuze om dingen anders te doen. Jij bepaalt wanneer je eraan toe bent om te veranderen. 
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!