Tarieven

Praktijk Diepgang biedt integratieve coaching, counseling & EMDR therapie aan iedereen van 18 jaar en ouder; particulier of zakelijk. 

Het eerste gesprek, de intake, is erop gericht om in kaart te brengen waar je aan wilt werken. De begeleiding wordt op maat aangeboden, passend bij jouw vraag, en jouw doel dat je wilt bereiken.

Een gemiddeld traject bestaat uit 8 à 10 sessies. Een sessie duurt 60 minuten. Voor de één duurt een traject wat langer dan de ander. Dit is mede afhankelijk van jouw hulpvraag en jouw situatie. Samen bepalen we de duur en de gewenste frequentie van de sessies.

Tarieven voor begeleiding:

Telefonisch 1e contact is gratis en vrijblijvend. 

€ 89,- voor de intake

€ 89,- per sessie

Mijn sessies worden gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket.

De vergoedingen vanuit je aanvullende ziektekostenverzekering verschillen per verzekering. Om er achter te komen of je aanvullende verzekering de sessies vergoedt bij mijn praktijk, kun je het beste hiervoor je ziektekostenverzekering benaderen. Vermeld hierbij de behandelcode van mijn praktijk: 24504.  https://lvpw.nl/partner/vergoeding-zorgverzekeraar/

Vergoeding vanuit het aanvullende zorgpakket heeft een aantal voordelen. Hierdoor kunnen de kosten uiteindelijk vaak lager zijn dan zorg vanuit de basisverzekering:

  • Je hebt geen verwijsbrief nodig.
  • Je eigen bijdrage van je zorgverzekering van €385,- wordt niet aangesproken.
  • De zorgverzekeraar vraagt niet om informatie zoals een diagnose en een diagnose is niet noodzakelijk om een vergoeding te krijgen. Ook is er hierdoor meer privacy.